About

Mă numesc Valentin şi în viaţa de zi cu zi lucrez în asigurări. În afara preocupărilor legate de meserie, mă pasionează evadările de scurtă sau mai lungă durată, în weekend sau în vacanţe, către locuri în care natura este încă triumfătoare asupra omului.

Am păstrat aici pozele strânse de-a lungul timpului despre două hobby-uri: plimbările prin locuri frumoase din România sau din străinătate şi observarea cât mai discretă cu putinţă a unor animale sau păsări surprinse în elementul lor, în natură.

7 gânduri despre &8222;About&8221;

 1. Buna ziua, va rog tare mult sa ma contactati pentru a va cere acordul pentru publicarea unui link catre un articol realizat in padurea Comana.
  Multumesc

  Apreciază

   1. Buna ziua,

    am o intrebare, de cata vreme exista cerb lopatar in padurea Comana? Eu nu am observat decat in ultimii ani dar eram curios sa stiu de cand a fost introdus.

    Multumesc

    Valentin

    Apreciază

   2. AVPS BRADUL a repopulat cu aceasta specie padurea comana. Cerbii lopatari au fost adusi din Ungaria, pentru a diversifica fauna si pentru faptul ca cerbul lopatar este mai fidel habitatului decat cerbul comun care il poate parasii in lipsa apei de cele mai multe ori.
    Cerbul lopatar a existat si cu foarte mult timp in trecut in padurea comana asa cum se regaseste si in arhivele cinegetice locale.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s